29 Kasım 2008 Cumartesi

Play Ball Fansubs Açıldı

Play Ball Fansubs açıldı ! 

İlerleyen zamanlarda genellikle spor temalı animeler olmak üzere birçok animenin altyazılarını ve fansublanmış hallerini bulacağınız Play Ball Fansubs sitesi açıldı. PBFS olarak öncelikli hedefimiz -niye çoğulmuşuz gibi konuşuyorsam- şimdiye kadar Türkçe dublajlı yada altyazılı olarak yayınlanmamış animeleri Türk animeseverlerin önüne sunmak.

Öncelikli projelerimiz Major,Aoki Densetsu Shoot,Whistle! ve Hungry Heart Wild Striker olacak ve Major'ın ilk sezonuyla başlamayı planlıyoruz.

Major'dan tek cümleyle bahsetmek gerekirse;Goro Honda isimli Japon,beyzbol manyağı bir insan evladının -animeyi izledikçe insan evladı kavramının göreceliliğini tartışacak duruma geleceksiniz- beyzbol kariyeri. Şunu diyebilirsiniz,Türkiye'de yaşıyorsun,ne beyzbolu,ne Gorosu,ne "Capon"u. Dediğinizde alacağınız cevap ise şu olacak:Major izleyerek çoğu kuralı öğrendim,Baseball Stars 2 adlı NeoGeo oyunuyla da %95'ini öğrendiğimi düşünüyorum.Zaten yer yer Türkiye Beyzbol ve Softbol Federasyonu'nun sitesinden kuralları,cartı curtu da yazarım buraya.Sizin de pek dert etmenize gerek kalmayacak umarım.

Siteyi açtık,altyazıları da en kısa zamanda yayınlamaya çalışacağım;o zamana kadar iyi seyirler diyoruz tek kişilik PBFS ailesi olaraktan..

-PBFS Staff