27 Aralık 2008 Cumartesi

Major 1.Sezon 1.Bölüm

Ve uzun bir süre sonra; yeni bir güncellemeyle daha karşınızdayız...

Önceki haberlerimizde Major 1.Sezon projemizi Animanist grubuyla ortak yürüteceğimizi belirtmiştim,işte bu konudaki çalışmalarımız hızla sürerken ilk bölümü sizlere yayınlayabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Lafı kısa kesip size linkleri veriyorum:

Major 1.Sezon 1.Bölüm 1.Part
Major 1.Sezon 1.Bölüm 2.Part

Diğer bölümler için çalışmalarımız sürüyor,tahminimce yılbaşına kadar bir bölüm daha yayınlamamız mümkün olabilir...

Destekleriniz için sağolun;bölümü izledikten sonra bu habere yapacağınız yorumlarla ilerideki bölümlerimiz çok daha iyi olacağına kuşkunuz olmasın.

-PBFS Staff adına Antares

21 Aralık 2008 Pazar

Major 1.Sezon Fansublarıyla İlgili

Öncelikle geçen pazar yayınlayacağımı söylediğim Major 1.sezon 2.bölümü yayınlayamadığım için hepinizden özür dileyerek başlıyorum sözüme. 10 gün önce bunu söylediğimde açıkçası %60 ı bitmişti;1-2 saatlik işi vardı ama bazı gelişmeler oldu ve siz bekleyenler için bir açıklama yapmam gerektiğini hissettim...

Niye beklettik sizi peki? Bildiğiniz gibi çeşitli sebeplerden dolayı altyazı olarak vermek zorunda kalıyorduk ve siz Major severler MJN üzerine gömmeniz gerekiyordu,o bölümü bulmak bir dert,altyazı gömmek bir dert,çeşit çeşit dertlerle uğraştırıyorduk sizi. Ama geçtiğimiz hafta Animanist fansub grubuyla bazı görüşmelerde bulunduk ve Major 1.Sezonu ortak bir çalışmayla fansub olarak çıkarmaya karar verdik,böylece sizler ne MJN un yayınladıklarıyla ne de altyazıyla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız bir aksilik çıkmadığı takdirde.. 

Bu konudaki çalışmalarımız sürüyor ama umulmadık bir gelişme olmadığı takdirde önümüzdeki hafta 1 belki de 2 bölüm yayınlayabileceğimizi umuyoruz...

O zamana kadar,iyi günler dileriz.

-PBFS Staff

11 Aralık 2008 Perşembe

Major 1.Sezon 1.Bölüm Sürüm 2

Önceki altyazıda bazı imla hataları,bilgi eksiklikleri ve cart curtun eksik veya yanlış olduğunu fark ettim ve 2.sürümü hemen sizlere sunuyoruz...


Ayrıca ikinci bölümü de en geç pazar gününe kadar yayınlayacağımızı söyleyebilmekten mutluyuz...

O güne kadar,iyi günler dileklerimizle..

-PBFS Staff



10 Aralık 2008 Çarşamba

Major 1.Sezon 1.Bölüm

Play Ball Fansubs,ilk altyazısıyla yayına sonunda başlıyor...

Daha önce belirttiğimiz gibi Major'un birinci sezonuyla başlayacağımızı söylemiştim;animeyi İngilizce'ye çeviren Minor Ja Nai grubu geçtiğimiz günlerde Major'un 100.bölümünü yayınlarken biz de bugün ilk bölümünü yayınlıyoruz... Hedefimiz elbette mümkün olduğunca çok altyazı yayınlayabilmek ama 100 bölüm geriden gelmek te pek basit iş değil tabii ki.

Neyse karşınızda Minor Ja Nai'ın yayınladığı versiyona uyumlu altyazınız;bulabilirseniz altyazısız Major raw'ıyla rahat rahat -bulmanız zor baya aradım ama bulamadım-,bulamazsanız da BSPlayer tarzı bir programla açabilirsiniz tabi eliniz MJN'nin yayınladığı bölüm olması gerekiyor.. -Dadadadam efektiyle- karşınızda Play Ball Fansubs imzalı Major S01 E01..


Yorumlarınızı blogumuza bırakırsanız gerçekten memnun oluruz,elbette altyazıda düzeltilmesi gereken şeyler olacaktır. Bunlara bağlı olarak v2 çıkartabiliriz tabii..

Saygılarımızla,bir dahaki bölüme dek..

-PBFS Staff